2020

Odpoved dogodkov za preprečevanje širjenja koronavirusa (COVID-19)

Big image alt

V želji po omejevanju širjenja koronavirusa (COVID-19) in v skladu s priporočili pristojnih institucij smo tudi v Kulturnem domu Nova Gorica (dalje KDNG) sprejeli odločitev o odpovedi vseh dogodkov v naši organizaciji. Odpoved velja od torka, 10. marca 2020 do preklica ukrepa. Ob tem lepo prosimo, da se v primeru slabega počutja in obolelosti ne zadržujete v prostorih KDNG, kjer budno spremljamo aktualno dogajanje v zvezi s širjenjem virusa in upoštevamo smernice ter priporočila Vlade RS, NIJZ in MONG. V pomoč pri iskanju zanesljivih informacij v zvezi s koronavirusom je vzpostavljena vladna spletna stran https://www.gov.si/teme/koronavirus/, brezplačna telefonska številka 080 1404 in spletna stran NIJZ https://www.nijz.si/sl/koronavirus-2019-ncov.


Kako je z dogodki v organizaciji KDNG?
Začenši z današnjim dnem, 10. marcem 2020, so vsi dogodki v KDNG vse do preklica tega ukrepa odpovedani. Vsi dogodki abonmajskega programa bodo preneseni na nov termin. Datumi bodoznani naknadno.

Kje lahko spremljam novosti na področju preklica ukrepa odpovedi ali premestitve dogodkov KDNG?
Vse novosti v zvezi z organizacijo dogodkov v KDNG lahko spremljate na uradni strani www.kulturnidom-ng.si in na Facebook strani www.facebook.com/KulturniDomNovaGorica/.

Ali sem v primeru odpovedi dogodka v organizaciji KDNG upravičen-a do povračila kupnine vstopnice?
Da, vračilo kupnine vstopnice je ob predložitvi kupljene vstopnice možno na naši blagajni. Sicer pa lahko podrobnejše informacije o prestavljenih ali odpovedanih dogodkih dobite tudi preko telefonske številke 05/33 540 16 in e-naslova blagajna@kulturnidom-ng.si.

Ali v primeru prestavitve dogodka na nov termin velja moja že kupljena vstopnica?
Da, vaša kupljena vstopnica ter z njo povezan sedežni red veljata tudi za nadomestni termin.

Kako pa je z dogodki drugih organizatorjev oz. zunanjih najemnikov naših dvoran?
Zunanji organizatorji so iz strani KDNG povabljeni k preklicu oz. premestitvi njihovih dogodkov v času veljavnosti tega ukrepa. Za vračilo kupnine vstopnice za njihove dogodke se obrnite na dotičnega organizatorja. Datum prestavljenih dogodkov bo objavljen tudi na spletni strani www.kulturnidom-ng.si.

Kako skrbimo za področje preventive v KDNG?
Sledimo navodilom pristojnih institucij, v toaletnih prostorih so na vidnih mestih nalepljena dodatna navodila za umivanje rok, v avli ustanove in na blagajni so nameščene razkužilne enote za obiskovalce, poskrbljeno je tudi za intenzivnejše čiščenje prijemalnih površin.

Kako pa je z ogledom razstave v Mestni galeriji Nova Gorica?
Mestna galerija Nova Gorica ostaja odprta samo za individualne oglede razstave.


V želji po omejevanju širitve koronavirusa se vam zahvaljujemo za spoštovanje in upoštevanje sprejetega ukrepa.

Pavla Jarc,
direktorica Kulturnega doma Nova Gorica


Kulturni dom Nova Gorica, Bevkov trg 4 , SI-5000 Nova Gorica
E: pr@kulturnidom-ng.si
T: +386 5 335 40 13

 

Kulturni dom Nova Gorica,
Bevkov trg 4, SI-5000 Nova Gorica
T: + 386 5 335 40 10

Kulturni dom Nova Gorica je član
Art kino mreža Slovenije Europa Cinemas KUDUS
 
Občina Ministrstvo za kulturo Radio Koper Radio Robin Hit US embassy