2019

V pričakovanju 40. obletnice našega delovanja

Big image alt
foto: Delček grafične podobe prihajajoče 40. letnice (oblikovanje: BitArt)

Pred iztekom starega leta, ko si izmenjujemo voščila in lepe želje ob novem letu, se že oziramo k našemu jubileju. V soboto, 8. februarja, na slovenski kulturni praznik, bomo namreč upihnili 40. svečko na torti.

Z velikim veseljem zato z vami delimo novico o tem, da bo naša slavnostna prireditev, ki bo obenem tudi osrednja slovesnost Mestne občine Nova Gorica ob kulturnem prazniku, potekala pod častnim pokroviteljstvom predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja.

S programom v režiji Samante Kobal se bomo poklonili vsem sodelavcem, nastopajočim, nekdanjim in zdajšnjim zaposlenim, ustanovitelju ter predvsem vam, dragi obiskovalci in obiskovalke, ki s svojim obiskom osmišljate naš obstoj in dolgoletno delovanje,  s katerim je Kulturni dom Nova Gorica pomembno zaznamoval kulturno-umetniško dogajanje na Goriškem in v širšem slovenskem prostoru. Sledite našim objavam, v kratkem bomo predstavili tudi nastopajoče.


Ob koncu pa le še zadnje voščilo pred prazniki: veliko zdravja, sreče in smeha v družbi vam dragih ljudi. Naj bo leto, ki prihaja radodarno z vsem lepim!
Sr(e)čno!

Jelkica 600x400 3

 

 

 

 

 

 

Program v režiji Samante Kobal bodo oblikovali Dekliška vokalna skupina Bodeča neža pod taktirko Mateje Černic, Kvartet saksofonov Roya, Godalni kvartet NOVA, Bajec & Co, dva recitatorja, dva plesalca tanga in drugi ustvarjalci.

 

Kulturni dom Nova Gorica,
Bevkov trg 4, SI-5000 Nova Gorica
T: + 386 5 335 40 10

Kulturni dom Nova Gorica je član
Art kino mreža Slovenije Europa Cinemas KUDUS
 
Občina Ministrstvo za kulturo Radio Koper Radio Robin Hit US embassy