2019

Osrednja slovesnost Mestne občine Nova Gorica ob slovenskem kulturnem prazniku

Velika dvorana Kulturnega doma Nova Gorica

OSREDNJA SLOVESNOST MESTNE OBČINE NOVA GORICA 
OB SLOVENSKEM KULTURNEM PRAZNIKU

01 logo gong page 001

. . . 

Vsako leto lahko v Novi Gorici in okolici doživimo zanimive kulturne dejavnosti, ki popestrijo naš vsakdan in bogatijo razvoj goriške regije, hkrati pa presegajo tudi mednarodne okvire. Leto 2019 zato posvečamo različnim festivalom, ki spodbujajo produkcijo kvalitetnih umetniških praks: od literature, glasbe, plesa, filma, gledališča in številnih drugih kreativnih vsebin. Na letošnji slovesnosti ob slovenskem kulturnem prazniku se bomo tako spoznali z vsebinami festivalov Ana Mraz, Ana Desetnica, Festival vrtnic, Mesto knjige, Goriški dnevi knjige, E-Storia, SAXGO, Glasbe sveta, Puppet festival, Poklon viziji, HarmonikadaFlores Musicae, Oktober jazz in Pixxelpoint.

Prijeten večer v družbi dobre glasbe in zanimivih festivalskih vsebin nam bo prikazal smernice, v katere se razvija goriška regija in pripravlja za kandidaturo za Evropsko prestolnico kulture za leto 2025

Brezplačne vstopnice lahko dvignete na naši blagajni v času uradnih ur, od ponedeljka do petka, med 10.00 in 13.00 ter 14.00 in 16.00, oziroma eno uro pred prireditvijo.

 

 

Kulturni dom Nova Gorica,
Bevkov trg 4, SI-5000 Nova Gorica
T: + 386 5 335 40 10

Kulturni dom Nova Gorica je član
Art kino mreža Slovenije Europa Cinemas KUDUS
 
Občina Ministrstvo za kulturo Radio Koper Radio Robin Hit US embassy