2018

HOTEL TRANSILVANIJA 3: VSI NA MORJE, r. Genndy Tartakovsky (ZDA, 2018, sinh.) 7+

Mala dvorana Kulturnega doma Nova Gorica

HOTEL TRANSILVANIJA 3: VSI NA MORJE

Hotel Transilvanija 3: Vsi na morje! (Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation, ZDA, 2018, sinh., 97 min.) 7+

V komediji poletja Drakula svoje razkošno letovišče s petimi koli zamenja z luksuzno ladjo, saj je napočil čas, da nekdo drug poskrbi za njegovo sprostitev.

Režija: Genndy Tartakovsky
Scenarij:
Michael McCullers, Genndy Tartakovsky
Igrajo: Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez, Kevin James, David Spade, Steve Buscemi, Keegan-Michael Key, Molly Shannon, Fran Drescher, Kathryn Hahn, Jim Gaffigan, Mel Brooks
Montaža: Joyce Arrastia
Glasba:
Mark Mothersbaugh
Glasovi: Daniel Bavec, Iva krajnc Bagola, Zala Djurić Ribič, Marjan Bunič, Miha Rodman, Jernej Kuntner
Distribucija: Con film d.o.o.


Zgodba
V tretjem filmu iz posrečene animirane serije bo Manca presenetila Drakulo z družinskim potovanjem na razkošni križarski ladji, da bi se odpočil od napornega upravljanja hotela. Ker je prav Drakula navadno tisti, ki skrbi, da bodo drugi prijetno preživeli svoje počitnice, je tokrat napočil čas, da nekdo drug poskrbi za njegovo sprostitev. Seveda se tudi preostali člani Drakulove družbe ne morejo upreti razkošnemu potovanju, zato se mu navdušeno pridružijo. Pošasti se na ladji veselo zabavajo in uživajo v vsem, kar jim je na voljo, od različnih športnih dejavnosti do neverjetno okusnih jedi in eksotičnih izletov. Toda nenadoma jim zabavo prekine nepričakovan ljubezenski zaplet. Kmalu po odhodu se Drakula namreč zagleda v skrivnostno kapitanko Eriko. Zdaj bo morala Manca prevzeti zaščitniško vlogo in preprečiti, da se njen očka preveč zbliža z Eriko. Nihče pravzaprav ne ve, da je Erika v resnici potomka Abrahama Van Helsinga, starodavnega sovražnika Drakule in vseh drugih pošasti.

 

 

Kulturni dom Nova Gorica,
Bevkov trg 4, SI-5000 Nova Gorica
T: + 386 5 335 40 10

Kulturni dom Nova Gorica je član
Art kino mreža Slovenije Europa Cinemas KUDUS
 
Občina Ministrstvo za kulturo Radio Koper Radio Robin Hit US embassy