2018

Madagaskar, pustolovski muzikal

Velika dvorana Kulturnega doma Nova Gorica

madagascar

* * *

Ljubitelji muzikalov, živali in pustolovščin pozor! Na naše odre prihaja  pustolovski muzikal Madagascar, ki bo v živo in v slovenskem jeziku navdušil vse ljubitelje glasbe, plesa in gledališča.

Po izjemnem uspehu risanke Madagascar (Dreamworks), ki je navdušila mlade in mlade po srcu po vsem svetu, ta veliki spektakel že to jesen v obliki muzikala v živo prihaja tudi na naše odre. Licenčni projekt, ki ga NAGP produkcija s producentom Nejcem Avbljem po velikem uspehu z muzikalom Moje pesmi, moje sanje pripravlja v koprodukciji s Špas teatrom, je premierno uprizoritev doživel 29. septembra na odru Špas teatra v Mengšu.

* * *

V New Yorškem mestnem živalskem vrtu je završalo! Živali so se odločile, da ga zapustijo in se podajo veliki dogodivščini nasproti, ki pa se konča z divjo zabavo na plaži Madagascarja. Žirafa, nilski konj, zebra, lemurji, pingvini ter lev, si bodo privoščili največjo pustolovščino doslej. V njihove like se bodo v tem pustolovskem muzikalu med drugimi vživeli znani pevci in igralci Klemen Bunderla, Irena Yebuah Tiran, Jan Bučar,  Nejc Simšič, Lea Bartha, Nejc Lisjak, Danaja Koren in številni drugi.

Izjemen prevod besedil je delo Janeza Usenika, ki je poskrbel, da bodo obiskovalci muzikala tudi tako znana besedila kot so v pesmi z naslovom »I like to move it, move it«, odslej z veseljem prepevali v slovenskem jeziku. 

Glasba, napisana v pop stilu, nas bo »žgečkala« po podplatih, skupaj z odlično koreografijo Mojce Horvat. Režijo bo vodila režiserka Eva Hribernik, za vrhunsko glasbeno izvedbo pa bo skrbel glasbeni oče slovenskih muzikalov Simon Dvoršak. Za izpiljenost vokalov bo poskrbela Eva Černe. 

V muzikalu Madagascar boste lahko zaplesali in zapeli tudi gledalci, oziroma z drugimi besedami – prav vsi v gledališču bomomuvaliskupaj! :)

* * *

Predstava je pripravljena v posebnem sodelovanju z Music Theatre International (Europe) - www.mtishows.eu.

Avtor knjige: Kevin Del Aguila

Avtorja glasbe in besedil: George Norigea in Joel Someillan

* * *

Cena vstopnice:
27 €, zadnji 2 vrsti 25 €

Pustolovski paket 5 vstopnic (za družine):
 100 €

 

 

Kulturni dom Nova Gorica,
Bevkov trg 4, SI-5000 Nova Gorica
T: + 386 5 335 40 10

Kulturni dom Nova Gorica je član
Art kino mreža Slovenije Europa Cinemas KUDUS
 
Občina Ministrstvo za kulturo Radio Koper Radio Robin Hit US embassy