2017

TOTALNO KATASTROFALNA VEČERJA (70 let z bralci Primorskih novic)

Velika dvorana Kulturnega doma Nova Gorica

banner NOVA GORICA 6.11.2017...

Primorske novice v okviru praznovanja 70-letnice družbe vabijo svoje bralce, naročnike in partnerje, da se jim pridružijo na ogledu komedije (Totalno) katastrofalna večerja in obveščajo, da je datum prireditve iz četrtka, 2. novembra prestavljen, na ponedeljek, 6. novembra, ob 19. uri.

Za morebitne dodatne informacije pokličite 080 14 61.

Totalno katastrofalna večerja je predelava bulvarske komedije francoskega komediografa Marca Camolettija, polna situacijske in besedne komike. Zgodba opisuje zaplet, ki se zgodi, ko moški v krizi srednjih let želi svoji ljubici prirediti nepozaben večer v dvoje. Vse izpelje pod krinko moškega vikenda in seveda povabi tudi svojega najboljšega prijatelja. Ta pa je skrivni ljubimec njegove žene, ki se nepričakovano pojavi na vratih … Kako se bo vse to izteklo? Bo na koncu vendarle zmagala prava ljubezen? Ima laž kratke noge?

Predstava v režiji Sama M. Strelca z odlično igralsko zasedbo: Aleš Valič, Mojca Partljič, Igor Štamulak, Vanja Korenč, Anja Drnovšek in Gorazd Žilavec, je zagotovilo za večer, poln smeha in sproščene dobre volje.

Predstavi bo sledilo druženje s člani kolektiva Primorskih novic in rojstnodnevna pogostitev. Primorske novice vam ob svojem jubileju poklanjajo večer, poln smeha in sproščene dobre v olje.

tkv 1 35 2

 

 

Kulturni dom Nova Gorica,
Bevkov trg 4, SI-5000 Nova Gorica
T: + 386 5 335 40 10

Kulturni dom Nova Gorica je član
Art kino mreža Slovenije Europa Cinemas KUDUS
 
Občina Ministrstvo za kulturo Radio Koper Radio Robin Hit US embassy