2017

ZAPORNIK ŠT. 3.2.3., monokomedija

Velika dvorana Kulturnega doma Nova Gorica

plakat zapornik1 fbimage2

Monokomedija ZAPORNIK ŠT. 3.2.3. predstavi Alojzija Šušteršiča (igra Domen Valič), neprilagojenega posameznika, ki za družbo ne mara dosti in ta za njega še manj, kako si življenje zrežira po svoji volji.

Pripoved duhovito pelje čez otroštvo, najstniška leta in rano mladost v kateri je deško dvorišče zamenjal s socialnimi uradi, diskoteke in teenajgersko rajanje pa z zaporom.

Tako izoblikuje svojstven čut za pravičnost, ki po potrebi opravičuje sredstva in življenski moto 'Mene, ne bo noben jebal' s katerim se prebija in jadra čez vse mogoče in nemogoče avanture.

Domen Valič je stalni član igralskega ansambla MGL, sodeluje tudi z Mini teatrom in Lutkovnim gledališčem. Za vlogo v igri 'Boksarsko srce' je prejel nagrado za najboljšo moško vlogo 'Zlata paličica'. Uveljavil se je tudi na televizijskih ekranih, kot voditelj oddaj ali igralec v filmih in tv nanizankah.

Matej Mijatović je glasbenik, ki piše in ustvarja glasbo v skupini Radio Mondo. Njegove pesmi lahko slišite na največjih glasbenih festivalih v Sloveniji, kot so Festival slovenskega šansona, Melodije Morja in Sonca, Festival Slovenske popevke,... Glasbo ustvarja tudi za druge slovenske glasbenike, njegova prva ljubezen pa kljub temu ostaja teater.

Organizator: KLUB GORIŠKIH ŠTUDENTOV
Vstopnina: 15 €
Več informacij in rezervacije: na: info@kgs.si
Vstopnice so na voljo na info točki KGŠ, Gallus baru in M Servisu Nova Gorica.

 

 

Kulturni dom Nova Gorica,
Bevkov trg 4, SI-5000 Nova Gorica
T: + 386 5 335 40 10

Kulturni dom Nova Gorica je član
Art kino mreža Slovenije Europa Cinemas KUDUS
 
Občina Ministrstvo za kulturo Radio Koper Radio Robin Hit US embassy