2018

EXAMINA: Up the Gain Festival

Gallus bar, Bordo bar & Trg Evrope

UTG Profilo

* * *

Up the Gain – edicija 2018

Nedelja, 9. september 2018

* * *

Kulturno društvo Examina iz italijanske Gorice bo tudi letos organiziralo dogodek Up the Gain Festival – prostovoljno gibanje, ki bo preko celega dne vključeval razne aktivnosti namenjene srečavanju in sodelovanju mladih prebivalcev obeh Goric. Glasba ostaja tisti vezni člen, ki ne potrebuje prevoda, istočasno tudi učinkovito združuje mladinsko ustvarjalnost in sodelovanje nevladnih organizacij. Izhajajoč iz interesnih dejavnosti mladih, pa so se v društvu Examina odločili vplesti tudi športne aktivnosti na raznih prizoriščih, ki jih bodo na razpolago dale partnerske organizacije, kot sta na slovenski strani Kulturni dom Nova Gorica in Mladinski center Nova Gorica.  

Program bo sestavljen iz dveh delov. Ob 9. uri bo ob Mladinskem centru Nova Gorica potekal košarkarski turnir v trojkah, ki se bo s podelitvijo nagrad zaključil ob 16. uri. Prijave za turnir zbirajo vse do četrtka, 6. septembra 2018 na telefonskih številkah +386 40 234 423 (Romina), +39 349 08 77 113 (Enrico) in +39 340 36 19 015 (Roberto).

Med 19. in 23. uro pa se bo dogajanje preselilo na Kolodvorsko ulico, ob Trgu Evrope, kjer bo nastopilo pet mladih glasbenih skupin: “Psaicopat K-Pax”, “Aneurisma Crew”, “Lewisland”, “Promise Me Nothing” in “Miroirs”.

V primeru slabega vremena bodo nastopi skupin prestavljeni v Gallus Bar na Bevkovem trgu.
Morebitne dopolnitve in spremembe programa bodo objavljene na Facebook profilu: Associazione Examina [Up The Gain Festival 2018].

Vstop na vse nedeljske dogodke je prost, vabljeni!

 

- - -

 

Organizator: Mladinsko društvo Examina (Gorica, Italija)

V sodelovanju z: Punto Giovani di Gorizia

Pokrovitelj: Občina Gorica (Italija) – Oddelek za mladinske politike

Partnerji dogodka: Kulturni dom Nova Gorica in Mladinski center Nova Gorica

 

 

 

Kulturni dom Nova Gorica,
Bevkov trg 4, SI-5000 Nova Gorica
T: + 386 5 335 40 10

Kulturni dom Nova Gorica je član
Art kino mreža Slovenije Europa Cinemas KUDUS
 
Občina Ministrstvo za kulturo Radio Koper Radio Robin Hit US embassy