2017

Drago Mislej Mef: Ma ne že spet... Mef

Mala dvorana Kulturnega doma Nova Gorica

Ma ne že spet...Mef - razprodano!!!

. . .

Ma ne že spet ... Mef

Drago Mislej Mef - vokal, akustična kitara
Armando Šturman - kitara
Gorast Radojevič - bas
Marko Tomič - kitare, vokal
Jaša Hedžet - bas, vokal
Gregor Brajkovič - bobni, vokal
Jadran Ferjančič - klaviature, vokal
Eva Brajkovič - vokal
. . . 
Elvis Šahbaz - gost večera


Prihaja nov album Draga Misleja Mefa z naslovom Ma ne že spet ... Mef in Novogoričani bomo prvi preverili kakšne pesmi bo Mef s prijatelji uvrstil na četrti album. Preverjanje in ocenjevanje se bo zgodilo v Mali dvorani Kulturnega doma Nova Gorica, v četrtek, 9. novembra ob 20.15.

Poleg Armanda Šturmana in Gorasta Radojeviča, akustične, najbolj tradicionalne in najstarejše zasedbe Narodnoosvobodilnega benda, bo Mef predstavil tudi kitarista Marka Tomiča, basista Jašo Hedžeta in bobnarja Gregorja Brajkoviča, ki se jim, po domače, reče, “ta električni bend”. Zagotovo bo na pomoč priskočil klaviaturist Jadran Ferjančič, ki je bil zraven tudi na albumu Najboljša leta, spoznali pa bomo tudi izvrsten vokal Eve Brajkovič. Gost večera, kitarist Elvis Šahbaz, bo predstavil album Parenzana blues.

Slišali in ocenjevali bomo prve skladbe z bodočega albuma, ki so jih, tik pred koncertom, snemali v studiu Hendrix Radia Koper pod producentsko palico Andrea F., seveda pa ne bo šlo brez nekaterih uspešnic s prejšnjih albumov. Tistih, ki so pravzaprav dale ime novemu albumu. Tisti, ki so med družinsko vožnjo z avtomobilom vrteli katerega od prejšnjih albumov Mefa in NOB so gotovo slišali z zadnjega sedeža: Ma ne že spet ... Mef. Danes eni in drugi poznajo večino pesmi in jih, skupaj z Mefom, prepevajo na koncertih ali navadnih feštah. Veliko je poti do slave, ampak, ta je bila prav posebna.

Pa še darilo za obiskovalce koncerta. Vsi, ki bodo kupili vstopnico za novembrski koncert z naslovom Ma ne spet ... Mef, bodo v dar prejeli prvi single s prihajajočega albuma, ki bo izšel v omejeni nakladi, zgolj za obiskovalce koncerta v Novi Gorici in radijske postaje.

Bodo single postale “zastave” ali morda “Ervin”? Na koncertu bomo izvedeli...

 

 

Kulturni dom Nova Gorica,
Bevkov trg 4, SI-5000 Nova Gorica
T: + 386 5 335 40 10

Kulturni dom Nova Gorica je član
Art kino mreža Slovenije Europa Cinemas KUDUS
 
Občina Ministrstvo za kulturo Radio Koper Radio Robin Hit US embassy